Velkommen til Herning Linedance

SÅ ER DER FEST – OG DU ER INVITERET.. :o)

Vi starter den nye sæson med at invitere alle, som kunne have lyst til at prøve at danse med os – Alle instruktører lave en workshop på dagen, så du kommer til at se os alle 4, sammen med vores fantastiske dansere.. Rikke starter helt nyt hold op, og hun er den første, som underviser, og hér kan alle være med .. Så kom bar’ do ;o)

______________________________________________________________________

Niels er altid garant for en rigtig god linedance fest. Vi har ham på besøg hver eneste sæson, og det er altid en fantastisk dag, en dag ud over det sædvanlige – dans på alle niveau’er, og masser af alternativer ..  *** Sæt krydser i kalenderen *** ;o)

Tilmelding og betaling senest d. 24/10 kl. 22:00 – derefter er refundering ikke muligt, du kan dog stadigvæk tilmelde dig – du finder billet uden frokost til 130,-kr – for køb af billetter – tryk hér..

  • Træf på alle niveau’er m. Niels Poulsen d. 29/10-2022 – tryk hér for flyer
  • Træf på Improver og Intermediate niv. m. Niels Poulsen d. 16/9-2023

______________________________________________________________________

Herning Linedance er en velkomstforening – dvs. vi er rigtig gode til at tage imod nye medlemmer. Vi er gode til at møde hinanden, se hinanden i øjnene og til at sørge for, at alle føler sig velkomne. I Herning Linedance er der plads til alle, som gerne vil danse linedance – have det sjovt – være en del af fællesskabet.