Instruktører Herning Linedance

Her er de 4 instruktører i Herning Linedance, og du er meget velkomme til at kontakte os – har du spørgsmål vedr. Herning Linedance er det formand i klubben Lene du skal have fat i, har du spørgsmål vedr. tilmelding og betaling, så er det Kasserer i klubben Lisbeth du skal have fat i.. og har du spørgsmål vedr. selve holdene, så kan du fange os alle 4 på nedenstående oplysninger..

Lene Mainz Pedersen – mail: lene.m@privat.dk – tlf 6095 1206

Lisbeth Blaabjerg – mail: lsblaabjerg@gmail.com – tlf 4017 1544

Yvonna Andersen – mail: yvonnajensen@hotmail.com – tlf 2186 5238

Rikke Aaris Sylvestersen – mail: rikkej_@hotmail.com – tlf 2140 8745

Vi er en newline linedance klub, med ét eneste mål – at dyrke glad motion, til feeed musik. Vi hylder forskelligheden – vi er nemlig ikke ens, vi kommer som vi er – danser, sludrer, drikker kaffe/te, tager sammen ud til stævner, vi afholder selv linedance træf hvor mange forskellige klubber deltager – det handler ikke om hvordan vi ser ud, hvordan vi danser – bare vi danser.. Man kan ikke være sur når man danser, og vi får garanteret et godt grin – hver eneste gang.
Vi er kæmpe stolte af, at vi nu er 4 instruktører – at vi er meget forskellige styrker vores sammenhold og vores klub.. Vi kan afløse for hinanden, så aflysning af dans undgås.. Vi har ét stor fælles mål – at have de sejeste, sødeste, sjoveste og mest fantastiske dansere, som elsker fællesskabet omkring linedance ..

Rikke er vores begynder instruktør – hun underviser om onsdagen.. Rikke er smilende, dygtig, energisk, super engageret, meget struktureret, højt humør og har meget let til grin.. Rikke er afløser for Lene på begynder+ holdet, og er igang med at lære at undervise på improver niv., så hun kan afløse for Lisbeth også – det er så fedt og kæmpe sejt, og så er det sjovt at følge en instruktør, som i dén grad elsker udfordringer omkring dansen..


Yvonna er vores country/oldies instruktør – hun underviser om onsdagen.. Yvonna er country freak kan vi vidst godt sige – når der spilles country så står dansebenene ikke stille.. Yvonna er festlig, farverig og fantastisk – en dygtig instruktør, som har meget let til grin, pjat og ballade, som det hører sig til på dette hold.. Yvonna har undervist i rigtig mange år, og har været på flere kurser hos Niels Poulsen som gør, at Yvonna’s undervisning er så meget under udvikling..

Lisbeth er vores improver instruktør – hun underviser om mandagen.. Lisbeth er dygtig og meget omhyggelig, Lisbeth sørger for at alle er med og føler sig godt tilpas.. Lisbeth stor trives med danse på improver niveau og er begyndt at undervise intermediate også, Lisbeth elsker de udfordringer der ligger i at udlære danse med lidt “bid” i.. Lisbeth er sød, sjov, dygtig, engangeret og at nørde linedance er i dén grad hendes ting..

Lene er vores begynder+ og intermediate instruktør – hun underviser mandag og torsdag.. Lene er smilende og har let til grin, sjov og ballade – Lene’s motto er: “Du skal have mindst ét godt grin, hver eneste dag”.. Lene har danset siden 1998, og er totalt solgt til linedance.. Lene laver egne koreografier, mest begynder danse – Lene ønsker at føre de trin man skal lære på improver og intermediate niv. op på begynder niv. så overgang til at komme videre til de lidt sværere hold ikke bliver så voldsom.. Lene elsker også at undervise andre, som gerne vil prøve at være instruktører, for så at sende dem på kursus hos Niels Poulsen, som underviser instruktører professionelt og har div. kurser gennem bla. DGI..

Herning Linedance blev stiftet i 2012, men først i 2014 blev det muligt for Lene at starte.. Lene startede ud med at undervise alle niveauer i linedance, – ultra begynder, begynder, letøvet, øvet og meget øvet hold – men som årene er gået, har Lene haft store udfordringer med sine fødder ( Lene har danset siden hun var bare 6 år, og dyrket gymnastik i sin ungdom, for så at starte til linedance i 1998, – i 2010 startede Lene med at undervise de 5 hold, så fødderne bliver slidte ) Lene har over årene haft et hold der hedder “Vi læser stepsheets”, hvor instruktører in spe, kan komme og øve sig i / lære at undervise – og dér gik Rikke, Yvonna og Lisbeth, som Lene spurgte om de ville have hvert et hold, så hun selv kunne skære lidt ned på undervisningen.. Dette gør, at Lene nu også har overskud til at tage ud til træf rundt om i Danmark, sammen med de dansere i klubben, som har lyst til at tage med – det er en kæmpe fornøjelse.. Så alt i alt har det været en stor satsning, men en fantastisk satsning, som er gået over al forventning.. Vi har nu en klub, som stadigvæk har næsten alle niveauer – meget øvet hold er udskiftet med oldies/country hold – og det fungerer helt perfekt for alle.. Et dejligt sted at være – skønne dansere – en klub, hvor glæden ved linedance – glæden ved sammenholdet er dejligt at være en del af ..