Hvad skete der

Denne side opdateres ikke mere – følg os på : 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sæson afslutning 2021/2022.. 42 dansere hyggede med rigtig god mad fra Snejbjerg hallens cafeteria – lækker bøf, krydderkartofler, salat, pastasalat og flûtes – mums..

Derefter var der dans et par timer – Inge Vestergård var lokket til at lave en WS på en video Lene havde spottet på nettet “Eine Kleine Ding Dong” af Jonas Dahlgren..

Kl. 20:30 sluttede vi aftenen med kaffe, chokolade og kage – alt i alt en herlig aften.. 

____________________________________________________________________

Vi havde en skøn dag med Niels Poulsen fra Love 2 Dance Odense i lørdags d. 5/9-2020.. Niels var som altid velforberedt og havde 3 workshops med til os: She Cares, Rolling Stone og Gucci, alle danse bliver frigivet snart, og bliver lagt på hèr.. MEN manden er jo lynende hurtig til at udlære danse, så da vi var ved at slippe op for danse på danselisten, var Niels hurtig med én dans mere – nemlig: Pick Up Your Phone – mega sejt !!

Forsamlingsforbud på 100 personer kunne vi ikke gøre så meget véd, men forhåbentlig ændres det snart.. Vi havde i forvejen besluttet, at vi ville dække op i Hal 2 til spisning, få lagt sandwich på bordene hvor man skulle sidde, så der ikke opstod kø kultur nogen steder – dét virkede !! 

Der var dansere fra nær og fjern – og det var SÅ dejligt, at se dem allesammen.. Rigtig meget dans er jo aflyst, og det lyste simpelthen ud af alle, at de havde en dejlig dag med dans, hygge og snak ved bordene – på afstand .. 

Billeder fra dagen finder du hèr

Danseliste – tryk hér

___________________________________________________________________

Teknik, hygge og inspiration – og dét fik vi.. Niels Poulsen var som altid top klar og udlærte 4 af sine nye danse for os, bagefter fik vi teknik ind over dansen – en MEGA herlig måde at få det lært på .. 

Vi var – med Niels – præcis 50 personer i salen, som vi måtte være iht. anbefalingerne vedr. Corona.. Der var fuldstændig enighed om, at holde afstand, spritte og ingen kram, selvom dét er det sværeste v. denne nye tid – alt forløb fuldstændig som planlagt.. 

Niels udlærte: 

Pick up your Phone – Improver

How Wonderful – Intermediate NC

In Love with Me – Beginner

Shouting to the Monsters – Intermediate

_____________________________________________________________________

I år havde vi skønne Lisbeth Blaabjerg fra Linedance i Kølkær med en workshop og Lene Mainz Pedersen havde selv 1 workshop med + Yvonna Andersen fra Herning Linedance, som  hjalp med at gennemgå danse, så dét var en fest.. 75 glade dansere var mødt op til vores begynder danse aften, og de var næsten på gulvet hele tiden – alt i alt en varm og herlig aften

Danselisten – tryk hér

Lisbeth’s workshop – Explosion

Lene’s workshop – I’m All Out Of Salt

_______________________________________________________________________

Country Night 2020 – med Annette Stage Burkarl på scenen med 2 fede workshops, vores egen Yvonna Andersen var også på scenen med en workshop, Lisbeth Blaabjerg  og Lene Mainz Pedersen – hjalp med at gennemgå danse – 70 glade dansere og en skøn stemning i hallen.. Marlene fra Videbæk Lagersalg og Anne-Grete med Gade & Juul smykker, var på pletten med deres boder – og snakken gik lystigt både ved bordene og på gulvet.. 

Danselisten

Annette’s 1. WS: The Bull

Annette-s 2. WS: Turning Tables

Yvonna’s WS: You Look Good In My Shirt

_____________________________________________________________________

Årets Træf m. Niels Poulsen fra Love to Dance – Odense & Per Sørensen fra Ballerup Wildhorse Linedancers.. Var simpelthen den fedeste fest vi har afholdt i Herning Linedance .. Sikke en dejlig stemning, og alt klappede – bedre end nogensinde..

Niels var som altid HELT ude over scenekanten og fik alle nye som “gamle” dansere til at føle sig godt tilpas – det var en fornøjelse, at være med til..

Tak til alle dansere fra nær og fjern – især Ballerup Wildhorse, som havde taget turen helt fra Ballerup i bus .. 

Danseliste

______________________________________________________________________

Årets weekend tur til Sinding Feriecenter 2019, var en rigtig hyggelig weekend – hvor vi rigtig fik danset – grinet og hygget med god mad og drikke.. 

Vi skulle selv sørge for al forplejning, og det blev købt online i Bilka – dét var simpelthen SÅ lækkert og rigtig nemt at have med at gøre.. 

Sinding Feriecenter – masser af danseplads, og som på Ledgaard kunne vi sidde i salen, hvor vi også dansede – Èn lejlighed indeholdt 4 værelser, med plads til 4 personer – også som på Ledgaard – hér var et helt loft med stue og masser af plads til hygge om aftenen.. 

Workshops v. Yvonna, Lisbeth, Inge og jeg – vi hjalp hinanden med at gå vægge på dansene, og det var dejligt at have “lidt fri” til at nyde samværet med danserne .. 

Alt i alt – en dejlig weekend, hvor jeg desværre glemte at tage billeder.. 

_____________________________________________________________________

Sæsonafslutning / Afdansningsbal .. Danseliste

Vi var i Hal 2, hvor vi startede med at spise kl. 18:00 – derefter dansede vi, for til sidst at hygge med kaffe / kage .. 44 glade dansere var mødt op, og det var en rigtig dejlig aften – tak for denne sæson – vi ses til August.._____________________________________________________

Begynder-/Letøvet Træf m. Lisbeth og Hans Jørgen.. 

Lisbeth er igang med sin 3. sæson, som Instruktør i Kølkær Linedance, og man må sige at hun har fået gang i danseskoene på en flok glade dansere fra omegnen… Vi får også besøg af Hans Jørgen Pedersen fra Crazy Feet – HJ har været instruktør i mange år, og har en veletableret klub – vi glæder os MAX til at byde HJ velkommen – så kom til en hyggelig eftermiddag med blandet begynder og letøvede danse på listen, og masser af alternative danse – Workshops v. både Lisbeth, Hans Jørgen og Lene, med på scenen til at gå vægge er også Yvonna Andersen..

ALLE danse cues mindst 1 væg, så ALLE kan være med..  Danseliste Igen en rigtig dejlig eftermiddag med mange glade dansere fra nær og fjern ..