Hvad skete der

Country Night 2020 – med Annette Stage Burkarl på scenen med 2 fede workshops, vores egen Yvonna Andersen var også på scenen med en workshop, Lisbeth Blaabjerg  og Lene Mainz Pedersen – hjalp med at gennemgå danse – 70 glade dansere og en skøn stemning i hallen.. Marlene fra Videbæk Lagersalg og Anne-Grete med Gade & Juul smykker, var på pletten med deres boder – og snakken gik lystigt både ved bordene og på gulvet.. 

Danselisten

Annette’s 1. WS: The Bull

Annette-s 2. WS: Turning Tables

Yvonna’s WS: You Look Good In My Shirt

_____________________________________________________________________

Årets Træf m. Niels Poulsen fra Love to Dance – Odense & Per Sørensen fra Ballerup Wildhorse Linedancers.. Var simpelthen den fedeste fest vi har afholdt i Herning Linedance .. Sikke en dejlig stemning, og alt klappede – bedre end nogensinde..

Niels var som altid HELT ude over scenekanten og fik alle nye som “gamle” dansere til at føle sig godt tilpas – det var en fornøjelse, at være med til..

Tak til alle dansere fra nær og fjern – især Ballerup Wildhorse, som havde taget turen helt fra Ballerup i bus .. 

Danseliste

______________________________________________________________________

Årets weekend tur til Sinding Feriecenter 2019, var en rigtig hyggelig weekend – hvor vi rigtig fik danset – grinet og hygget med god mad og drikke.. 

Vi skulle selv sørge for al forplejning, og det blev købt online i Bilka – dét var simpelthen SÅ lækkert og rigtig nemt at have med at gøre.. 

Sinding Feriecenter – masser af danseplads, og som på Ledgaard kunne vi sidde i salen, hvor vi også dansede – Èn lejlighed indeholdt 4 værelser, med plads til 4 personer – også som på Ledgaard – hér var et helt loft med stue og masser af plads til hygge om aftenen.. 

Workshops v. Yvonna, Lisbeth, Inge og jeg – vi hjalp hinanden med at gå vægge på dansene, og det var dejligt at have “lidt fri” til at nyde samværet med danserne .. 

Alt i alt – en dejlig weekend, hvor jeg desværre glemte at tage billeder.. 

_____________________________________________________________________

Sæsonafslutning / Afdansningsbal .. Danseliste

Vi var i Hal 2, hvor vi startede med at spise kl. 18:00 – derefter dansede vi, for til sidst at hygge med kaffe / kage .. 44 glade dansere var mødt op, og det var en rigtig dejlig aften – tak for denne sæson – vi ses til August.._____________________________________________________

Begynder-/Letøvet Træf m. Lisbeth og Hans Jørgen.. 

Lisbeth er igang med sin 3. sæson, som Instruktør i Kølkær Linedance, og man må sige at hun har fået gang i danseskoene på en flok glade dansere fra omegnen… Vi får også besøg af Hans Jørgen Pedersen fra Crazy Feet – HJ har været instruktør i mange år, og har en veletableret klub – vi glæder os MAX til at byde HJ velkommen – så kom til en hyggelig eftermiddag med blandet begynder og letøvede danse på listen, og masser af alternative danse – Workshops v. både Lisbeth, Hans Jørgen og Lene, med på scenen til at gå vægge er også Yvonna Andersen..

ALLE danse cues mindst 1 væg, så ALLE kan være med..  Danseliste Igen en rigtig dejlig eftermiddag med mange glade dansere fra nær og fjern ..