Hvad skete der

Begynder Hygge Aften m. Inge Vestergård fra Ikast Linedance.. Sikke en fest – en rigtig dejlig aften med feeede begynderdanse.. Jeg kunne ikke selv danse, så Instruktør Lisbeth Blaabjerg fra Kølkær Linedance overtog min plads, og underviste min nye dans – og begge var totalt i hopla, så danserne fik en rigtig dejlig aften..

Danselisten

_____________________________________________________________________

Country Night 2019 m. skønne Annette Stage Burkarl fra Lazy Boots – sikke en aften.. Annette havde 2 Workshops med Tequila Surprise og Who Needs Mexico – begge meget feede danse, og gulvet var fuldt ..

Sønderjysk kaffebord som vi plejer, så ingen manglede noget at styrke sig på efter et par timers dans..

Annette er allerede booket 24/1-2020 <3

______________________________________________________________________

Pizzadans må siges at være en succes – 23 glade dansere, som dansede en blanding af oldies og nye danse.. Kaffe pause og pizza til aftensmad – en rigtig hyggelig dag, som vi vil gøre igen – HELT BESTEMT..

Til at gennemgå danse var: Yvonna Andersen, Lisbeth Blaabjerg og Lene Mainz Pedersen..

  Pizzadans inkl. kaffe/te & kage 29/12-2018 kl 13-20

_____________________________________________________________________

Juleafslutning 2018 – 42 medlemmer havde fundet julehumør og kridtet dansesko til en aften med sjov, spas og ballade..

Lisbeth bød velkommen, og takkede alle for fremmøde – hun holdt en sjov tale for Lene, hun havde også 5 spørgsmål, hvor kun én, nemlig Malle kunne svare på:

 1. Hvornår startede Lene Herning Linedance = 2014
 2. Hvad hedder salen vi danser i = Multisalen
 3. Hvornår er der Country Night næste gang = 28/1-2019
 4. Hvornår er der Begynder Hygge Aften næste gang = 8/2-2019
 5. Hvilken skostørrelse har Lene = str. 40

Lisbeth sluttede med at overrække gave fra danserne til Lene – en instruktør need to have overlevelses kit, med alt til fødder, bad, ansigt, gane og en smuk halskæde..

Link til video’er fra aftenens hyggelige Juleafslutning:

Ghost Train

Rocket to the Sun

Tusind TAK for Jeres måde at være på, for altid godt humør, og danseglæde.. Det er en fornøjelse, at få lov at være Jeres Instruktør – jeg nyder mine timer med Jer.. Jeg ‘arbejder’ i linedance altid – og mit liv ville ikke blive det samme uden det, og især uden Jer.. Uanset hvor man danser – uanset hos hvem man danser – uanset hvad, så dans for dén da.. Linedance er for mig = livsglæde <3  ..

Glædelig Jul og godt Nytår – Lene

___________________________________________________________________

Søndag d. 11/11-2018 kl. 13-17 – havde vi igen en forrygende eftermiddag med gode gamle danse.. Forskellige instruktører på disse hygge eftermiddage er en succes, og denne gang var det Yvonna Andersen og Lisbeth Blaabjerg, der sammen med mig delte eftermiddagens danseliste – fantastisk tilslutning af glade dansere..

Danseliste :

______________________________________________________________________

Igen i år havde vi skønne Vibeke Thers fra Come and Dance på scenen til Begynder-/Letøvet træf i Herning Linedance.. Omkring 100 dansere fra nær og fjern hyggede sige hele dagen og der blev gået til den på dansegulvet.. Empire Sko, Glitterflitter og Videbæk Lagersalg var repræsenteret og der blev handlet i stor stil.. TAK til alle som deltog – vi glæder os allerede til næste fest..

______________________________________________________________________

18 glade dansere var mødt op til Oldies danse søndag d. 14/10-2018..

Stepsheets” holdet – vil engang imellem øve os på nogle af de gamle danse,  ALLE dansene undervises, så du kan sagtens være med..

Danselisten 1. gang:

___________________________________________________________________

30 friske dansere var med bus til tyskland for at handle og derefter til træf i Gråsten – det var en helt igennem fantastisk dejlig dag – det var en stor fornøjelse, at være sammen på sådan en tur – dét gør vi helt bestemt igen.. Se under fanen billeder

____________________________________________________________________

Igen i 2018 blev intro aften en skøn blanding af nye og “gamle” dansere, som hyggede sig – fik kaffe og kage bagefter.. Det bliver igen et fantastisk år.. Vi glæder os.. 

______________________________________________________________________

Sæsonafslutning for Klubbens medlemmer, hvor vi i år lukker op for ægtefæller, venner og øvrige pårørende, som har lyst til at se hvad vi har lært i vinter ;o)

En rigtig dejlig aften, hvor der var tilskuere på ..

Susanne og Bjarne havde igen lavet en skøn middag, kylling i fad m. ris og salat – alle hyggede og snakken gik lystigt rundt ved bordene..

Det er SÅ dejligt at se, at mange hurtigt finder sammen – grin, pjat og ballade..

Årets Herning Linedancere blev Ingelise Kjeldsen og Dorte Maagaard – deres trofaste “køre aftale”, var på linedance ferie i Tyrkiet, og så lejede pigerne en bil – for til dans dét skulle de bare.. ;o)

______________________________________________________________________

Begyndertræf m. Inge Vestergård, Anette Starup og Lene Mainz Pedersen – En super dejlig eftermiddag med 3 fede workshops – med gæster fra nær og fjern – og hele 3 boder – Empire Sko, Videbæk Lagersalg og Glitterflitter.. Amerikansk lotteri

Glæd Jer til en lørdag eftermiddag med de skønneste begynder danse..

DANSELISTEN – HER

______________________________________________________________________

Begynder Hygge Aften med Inge Vestergård – endte med at Inge desværre blev ramt af influenza, så Lene måtte undervise for Inge – Inge’s dans Flawless til skøn skøn musik af Mads Langer, blev alligevel én af aftenens Workshops og taget rigtig godt imod ..

På scenen var også Anette Starup med sin egen dans – Sweet Hurt From You, dansen til det fantastiske track af Jack Savoretti var også et hit blandt danserne..

______________________________________________________________________

Årets Country Night med Annette Stage Burkarl, Anette Starup og Lene Mainz Pedersen på scenen var en skøn skøn aften med det dejligste country musik – som altid glade dansere og en skøn stemning..

______________________________________________________________________

Årets tur til Ledgaard – 25 var vi afsted, til dans – Mortens and – mere dans – natboller – vildmarkskar – mere dans – flere måltider – og mere dans..

Total hyggetur, som vi bare elsker <3

____________________________________________________________________

Efterårets træf var med SUPER dygtige Vibeke Thers fra Come and Dance på Sjælland.. Vibeke er ligesom vi andre, oplært hos Niels Poulsen, og da han ikke kunne denne gang, så spurgte jeg selvfølgelig Vibeke, om hun havde lyst til at komme på scenen hos os.. Vibeke kom med en busfuld – 23 glade dansere, som i dén grad nød en weekend i linedancens tegn.. Det er SÅ festligt, at se dem på dansegulvet sammen med danse venner fra nær og fjern, som altid hygger til vores fester i Herning Linedance..

___________________________________________________________________

NYT – NYT – NYT

Begynder+ ( For dansere, som kender grundtrin = niveau begynder) Instruktør Anette Starup – Mandage kl. 18:00-19:10 i Multisalen

Ultra Begynder ( For dansere, som ikke har prøvet linedance, og for dansere, som gerne vil have repeteret grundtrin = niveau ultra begynder ) Instruktør Lene Mainz Pedersen – Torsdage kl. 17:50-18:50 i Multisalen ( beskrivelse nedenfor )


Herning Linedance byder Velkommen til ny Instruktør i Sæson 2017/2018..

Begynder+ HOLD – for dansere m. minimum 1 års erfaring, og som kan grundtrin )

Mandag d. 28/8-2017 kl. 18 – laver Herning Linedance en lille hyggelig aften, hvor Hold 1 ( Begynder+ ) får ny InstruktørAnette Starup..

Starup var på Instruktør Kursus 1 hos Niels Poulsen i December 2015, og efterfølgende har hun været “føl” hos Instruktør Lene Mainz Pedersen på begynder holdet frem til Sæsonafslutningen d. 18/5-2017..

Har du lyst til at prøve at danse hos Anette Starup – er du meget Velkommen til at møde op den 28/8 og prøve til med dét.. Det er dog VIGTIGT, at du har prøvet at danse linedance før, så du kender alle basis grundtrin.. ( for HELT nye dansere, og dansere, som gerne vil have repeteret grundtrin tjek nedenfor dette opslag – Intro Aften er d. 31/8 )

Har du spørgsmål, så er du meget Velkommen til at kontakte Anette Starup på tlf: 26481244..

Flyer Opstart Hold 1 2017 PDF til print


Intro Aften i Herning Linedance d. 31/8-2017 kl. 17:50

Denne aften kan du prøve at danse linedance..

Instruktør Lene Mainz Pedersen underviser et par danse, og derefter er Herning Linedance vært ved en kop kaffe og et stykke kage – du er meget Velkommen til at tage en ven, veninde, kollega eller søster med, og prøve om linedance måske var noget for dig – Herning Linedance garanterer, at du får en oplevelse du sent vil glemme ;o)

Du kan gratis prøve at danse i hele September måned – Du betaler først 1/10 :o)Sæsonafslutning d. 18/5-2017:

Endnu et fantastisk år er gået, og Herning Linedance er stadigvæk en flok af skønne dansere, som trofast kommer hver uge og danser .. 3. sæson i Herning Linedance er slut, men til August er vi klar igen.. – billeder fra sæsonafslutningen finder du i Fotoalbummet..


Årets Træf m. Inger Andersen & Niels Poulsen i Snejbjerg Hallen blev en succes – glade dansere fra 23 forskellige klubber kom og dansede med Herning Linedance.. Billeder fra dagen kommer i fotoalbum ..
Opvisning v. Fuglsang Sø i samarbejde med Autogalleriet var en STOR succes – Herning Linedance havde 26 opvisningsdansere klar

Årets Begynder Hygge Aften m. gæste Instruktør Inge Vestergård fra Ikast Linedance er d. 3/2-2017 kl. 19-22 i Hal 2 – Snejbjerg Hallen.. Danseliste

En helt fantastisk aften med gæster fra nær og fjern – billeder

Begynder Hygge Aften 2017


Årets Country Night  – Danseliste

Annette Stage Burkarl, Pia Rossen, Dorte Fredsø, Anette Starup og Lene Mainz Pedersen var Cuer’s på dagen.. Stemningen var i top og alle hyggede..

Dansere fra det meste af Midtjylland havde fundet vej – SKØNT at vi kan danse på tværs af klubber ;o)

Billeder fra Country Night – finder du hér

Country Night 2017


Årets Juleafslutning med 53 medlemmer – billeder

Danselisten til Juleafslutningen d. 8/12-2016 kl. 18.30-21 for klubbens medlemmer

Juleafslutning 2016


Årets weekend tur til Ledgård var igen en stor succes – mange fede nye danse og mange af de gamle blev støvet af – fredag aften en tur i vildmarkskarret, som altid en fantastisk oplevelse efter en lang dag..

TAK til Jer som deltog – vi ses d. 10+11/11-2017.. Lene

Ledgård 2016


D. 5/11 kl. 11:00-17:00 – Åbner vi dørene for årets Begynder-/Letøvet fest i Herning Linedance..

Denne dag har vi gæsteinstruktør Niels Poulsen fra Love to Dance – Odense på scenen .. ALLE er Velkomne og ALLE danse gennemgås grundigt ..

Danselisten tryk HER – alle danse med * foran og står let på skrå er begynderdanse

Beg & Letøvet Træf

Al forplejning skal købes i Hallen..


Opstart sæson 2016/2017

Tusind tak for en dejlig aften – Vi fik danset 3 danse ( tjek fanen “Danse vi danser” – tryk “Begynder Hold” og tryk “Sæson 2016/2017”, så finder du de danse der er udlært i aften..

Billeder fra aftenen – HÈR – tryk pil til højre, så finder du alle billederne fra aftenen..

Bestyrelsen:

13995401_1436980906319465_135723297451621796_o

Tjek fanen “Hold / Tider”, så finder du mandags og torsdags tider og priser..


Danseliste – alle eftermiddagsdanse cues fra scenen – dansene om aftenen cues ikke ( undtagen recaps ;o)

Træf 2016Begyndertræf 1273-2016

TUSIND TAK til alle dansere, som hyggede med os i lørdags – særlig tak til vores gæst Niels Poulsen, som under pres ;o) lavede workshop på sin egen dans:

Stop Staring in my Eyes   Video

Stor tak til Inge Vestergård, der som altid var totalt flyvende – hun havde sin egen dans med – til et fedt fedt nummer af Mads Langer …

3 AM   Video

Billeder fra dagen – her


Årets tur til Windmill med bus fra Snejbjerg Hallen – var igen en succes ..

Vi har haft en fantastisk søndag med skønne danse og skønne mennesker fra hele Danmark..

Billeder fra dagen – HER

Min Workshop “I Never Knew” af Simon Ward  Video


Begynder Hygge Aften 2016 d. 5/2-2016 kl. 19-21:30 i Snejbjerg Hallen – HAL 2 ALLE er Velkomne og ALLE danse gåes mindst en væg..

Gæsteinstruktør og Workshop fra Ikast Linedance – Inge Vestergård

Gæsteinstruktør fra Ringkjøbingegnens Linedancers – Anette Nielsen

Flyer

Danseliste

AnnetteInge og jeg

Billeder findes her: Begynder Hygge Aften 2016


Hér skulle så stå lidt om Improver Night 2016 – men undertegnede fik slettet opslaget ;o) tjek i stedet billederne hér – Improver Night 2016


Country Night 2015 var en fest vi sent vil glemme – 5 Cuer’s som var klar til at sørge for en god aften – og dét blev det.. Tusind tak til Alle som komme og festede med os.. Vi ses til næste år..

5 Cuer’s til at gå alle vægge – tjek lige hér

Videbæk Lagersalg kommer med en stand – se link til deres hjemmeside hér

Amerikansk Lotteri – med fede gevinster ;o)

Danseliste_Country_Night_2015

Country Night 2015

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lørdag d. 26/9-2015

Tusind tak til Snejbjerg Borgerforening for rigtig positiv tilbagemelding -Herning Linedance Opvisnings Hold havde ihvertfald en fest ;o)

nr 6

Snejbjerg Borgerforenings hjemmeside – her

Link til Muhmarkeds Facebook side – her

Link til Krydderi damens Facebook side – her

nr 1 nr 2 nr 3 nr 4 nr 5


Åbent Hus 24/8-2015
Ny sæson 2015/2016 er skudt igang – vi glæder os over igen i år at have mange nye dansere.. Velkommen til Linedance ;o)


Tusind tak til Kvickly for invitationen – Herning Linedance havde en dejlig eftermiddag, hvor vi lavede lidt sjov i gaden foran Kvickly i Herning Centret..

Der kommer flere billeder og video’er fra dagen de næste par dage ;o)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvickly’s Reklame – tryk på linket

Kvickly Herning Linedance


_MG_6943

Team Herning Linedance siger tusind tak for en forrygende dag..

Tusind Tak til Niels Poulsen for feeede danse og skøn underholdning..

The Cool Cats  Video  Video

Ticket to the Blues  Video  Video

Sikke en dejlig fest.. Sikke et fantastisk fremmøde – dejlige dansere fra nær og fjern havde fundet vejen til Snejbjerg Hallen – Vi i Herning Linedance havde en rigtig dejlig dag og festens store midtpunkt Niels Poulsen, var fuldstændig flyvende, sjov og festlig – som altid..

Tusind tak til Team Herning Linedance – I er som altid fantastiske til at sørge for alle og for der ikke mangler noget nogen steder..

Særligt tak til vores kasserer Anette Starup, som altid samlede hun trådene og fik tingene til at ske – med stor sans for detaljen – ordner hun bordkort, blomster, madbestillinger, borddækning og meget meget mere.. Du er vores allesammens ordnegøj, og dét er du rigtig god til ;o)

starup-herning-linedance

Flere specielle billeder

emma-skov-støttrup-mainz-herning-linedanceMin stjerne – Emma  Inge-Niels-Lene-herning-linedanceNiels & Inge & jeg lene-niels-herning-linedanceNiels – Ja, han er også en stjerne ;o)

Starup-lene-herning-linedance

Starup & jeg byder velkommen ;o)


Indtil nu er der 196 forhåndstilmeldte – men der er også plads til dig, så kom du bare til Snejbjerg Hallen på lørdag, og dans med os..

Årets fest hvor ALLE kan være med – niv. Begynder danse – d. 9/5-2015 m. Niels Poulsen bliver helt sikkert en fest vi sent vil glemme.. Jeg glæder mig ;o)

Begynderdans 2015

Tryk på “Flyer’n” så bliver den tydelig ;o)

Danselisten er lige hér – BEMÆRK der er en lille ændring ;o)

Danseliste Begynderdans 2015 ny

Hér som pdf: Danselisten

Inge Vestergård kommer på scenen, hvor hun vil gå nogle enkelte danse hjerte-sund-krop

2013-04-13 22.00.53  Niels & Inge ;o)
Empire Sko kommer med en stand, så hér er rigelig chance for at købe sko til den kommende sæson .. Tryk på deres emblem, så kommer du direkte til Empire Sko’s hjemmeside :o)

empire-sko-nyt-header-logo-2204

Vi får også besøg af Videbæk Lagersalg


Forud bestilling af sandwich / salat er nødvendig, da vi bliver rigtig MANGE ;o)

Sandwich / Salat  ( HUSK – Navn / Klub ved bestilling på Mobilepay også ;o)

Bestillingsseddel  ( hvis flere bestiller sammen – til eget brug ;o)

Starup 2014 Linedance Herning    Har du spørgsmål hertil kan du kontakte Anette Starup på tlf 26481244 el. mail: anettestarup@hotmail.com


2015


Windmill 2015 ( Årets fest med Bredballe Dancers v. Hanne Pitters & Birthe Tygesen )

Windmill

Sikke en dejlig dag hos Bredballe Dancers i Vejle – SÅ skønt at se Alle de fantastiske mennesker vi har lært gennem linedance, især dem man ikke ser så tit..

Igen i år havde jeg lejet en bus ( denne gang en temmelig kendt bus ) – stemningen var høj lige fra starten af.. Vi spiste morgenmad, fik kaffe og en lille én til halsen på turen derned, og på hjemvejen en sodavand/øl – SIKKE EN DEJLIG DAG ;o)Hygge Aften for Begynderdansere 2015

Hold da op – Sikke en fest og sikke et fremmøde..

110 dansere fra nær og fjern fandt vejen til en lille hygge aften med begynder danse – fantastisk stemning og herlig danseglæde..

Tak til Inge Vestergård for hjælp med at gå danse på scenen, så jeg kunne komme ned og “lege” med Jer ;o)

TUSIND TAK til et Dream Team Herning Linedance – for igen at sørge for en fantastisk fest.. Starup – Jon – Gunnar – Lene Nielsen – Jonna – Hanne Østergaard, Emma og min Søren BP ;o*

Workshop 1: Listen to the Man – Easy  Video

Workshop 2: We Only Live Once – Easy  Video

_MG_5380


Improver Night 2015

Sikke en fest og sikke et fremmøde – dét er jo en fornøjelse, at lave sådan et arrangement, med alle de glade dansere, som har lyst til at hygge med os.. ;o)

Jeg glæder mig allerede til at forberede en ny Improver Night d. 22/1 – 2016

Workshops udlært i aften:

Inger’s dans: “New Shade of Blue”  Video

Min dans: “Modern Romance”  Video

Team Herning Linedance siger tak for denne gang..

Full_Happy_Go_Lucky


Improver Night 2015

Sidste år var vi knap 80 og dér kunne jeg se, at vi sagtens kunne være flere og jeg skal da lige love for, at der talstærkt møder 120 dansere op til en dejlig aften med Improver danse på menu’en.. ;o)

Vi glæder os til at se Jer Alle ..

Inger og jeg

Flyer her

Danseliste her


Uge 2 – 2015 DGI har indbudt mig til at lave et Inspirations Kursus for Instruktører i Ribe – uge 2 2015 – en fantastisk weekend med skønne kolleger blev det til.. Inge og jeg udlærte disse danse:

 1. American KidsVideo
 2. Run Away With YouVideo
 3. Go Go Go GoVideo
 4. Vroom VroomVideo
 5. Vampire HeartVideo
 6. One Great MysteryVideo
 7. Flip On The LightsVideo
 8. Yes!Video
 9. Crocodile Roll – Video
 10. Another ManVideo
 11. Our GuyVideo

_______________________________________________________________________ Julen 2014  – Hvad den ene ikke kan finde på – ja, dét kan den anden ( hér tænker jeg selvfølgelig på Inge Vestergård og jeg ;o)

Chrismas CircleVideo


Julen 2014.. _________________________________________________________________ Kære Alle Hold.. Klubben byder på Gløgg og Æbleskiver – og vi pynter op i bedste “Starup Style” – med nisser, gran, lys, kugler og hygge.. Vi danser på skift alle hold.. Kom og slut 2014 af med manér..

Danseliste juleafslutning


Åbent hus Arrangement 2014.. ________________________________________________________________________ Vi har simpelthen de skønneste U16 håndbold piger i Snejbjerg.. I mandags til vores Åbent Hus Arrangement, var vi nødt til at bede dem udsætte deres træning, så vi kunne låne hallen til at danse i – og deres søde træner Åge gav selvfølgelig lov.. TAK Åge ;o) I går var jeg i Snejbjerg Hallen med sodavand og resten chokolade .. TUSIND TAK tøzer – I er til enhver tid velkommen til linedance mandag kl. 19-21:30 ;o) Kram Lene

U16-SNEJBJERG-HERNING-LINEDANCE-2 U16-SNEJBJERG-HERNING-LINEDANCE-1 U16-SNEJBJERG-HERNING-LINEDANCE-3 U16-SNEJBJERG-HERNING-LINEDANCE-4


__________________________________________________________________________ Tusind Tak for sidst.. Jeg er meget stolt over, at I dansere er SÅ klar til alle de udfordringer jeg byder Jer ;o) Så vel alle øvede dansere, og især Jer nydansere, som springer ud på gulvet og danser, vel vidende at Jeres pårørende og øvrige gæster ser på – dét i sig selv er jo ganske fantastisk.. Vi er kommet godt igang med 1. sæson i Herning Linedance – og jeg er glad for, at kunne byde 85 medlemmer velkommen.. Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for, at I skal have en fest HVER eneste gang I kommer til linedance – dét er mit mål !! Tusind tak for gaverne, dét er alt for galt ;o) Resten af billederne ligger under “Galleri” – tryk så på “Åbent Hus 2014” _MG_2369


___________________________________________________________________ Åbent Hus arrangement hos Herning Linedance 2014

 • d. 17/11-2014 kl. 19-21….
 • Danseliste
 • Danseliste 171114

herning-linedance-bestyrelsen _______________________________________________________________________ Vi er godt igang og klubben tæller pt. 85 medlemmer – FANTASTISK !!! _______________________________________________________________________ Der kan bestilles klubtøj fra næste uge hos Jonna – tak til Jesper Aggerholm for at lave skabelon ;o)

happy-go-lucky-herning-linedance


Tak Yvonna – denne hér er jeg meget stolt over ;o* _______________________________________________________________________ Yvonna-herning-linedance______________________________________________________________________ Så fik jeg hentet klubbens egne højtalere og dét kør’ bare – TAK til Lotzfeldt Lydtek for hjælpen med at finde det helt rigtige.. Rainbow-pro-herning-linedance  Logo Facobook ______________________________________________________________________ HUSK – at tjekke avisen herning folkeblad som kommer onsdag uge 34 og 35 ..  og find vores flyer ..  og  aoh.dk Herning Linedance  hvor der er visninger døgnet rundt .. se også under “Oversigter” + “Avisannoncer”.. og scroll derned af – link hér.. ;o)


______________________________________________________________________ Tuborgs_G_Fond_2014_72dpi Herning Linedance Herning Linedance siger Tusind Tak til Tuborgs Grønne Fond for midler til musikanlæg .. FANTASTISK !!! Tuborg gør’ simpelthen livet lidt grønnere ;o)_______________________________________________________________________ I onsdags lavede Herning Folkeblad en artikel om Herning Linedance og om hvordan det er gået til hen ad vejen… Det er “næsten” rigtigt det hele ;o) Læs et udsnit af artiklen hér:  aoh.dk Herning Linedance    –  èn af de “små” fejl der står i artiklen er, at vi starter dans i Snejbjerg Hallen – dét passer ikke ;o)  Og så bliver man oveni købet klog af dét.. TJEK.. ;o) Herning Linedance byder Velkommen til Åbent Hus mandag d. 20/10-2014 kl. 19-21 – i de sprit nye lokaler i den nye Multi Hal i Snejbjerg.. på denne tegning kan du se hele planen, i de 2 bevægelses sale skal vi danse – tryk hér.. ;o) Ring til mig hvis du har spørgsmål.. Mobil: 6095 1206..  Mvh Lene ______________________________________________________________________ Herning Linedance er en realitet !! Vi fik startet klubben op med et fantastisk fremmøde på første danseaften d. 1/9-2014..  Der var ca. 45 på gulvet på Begynder Holdet, rigtig mange nye havde fundet vej til Aula’en på Snejbjerg Skole – og vi får ikke armene ned resten af ugen.. ;o) Når man danser på et hold hos Herning Linedance, så danser man gratis på de andre – og dét kan godt være lidt skræmmende som ny danser, at der står nogle, som er mere øvede end én selv, men dét er simpelthen fantastisk, at have nogen at se efter .. og man vender sig hurtigt til, at der står nogle “gode ben”, at se efter ;o) Jeg underviste 3 danse – Alle hængte på så godt man kunne ( al begyndelse er svær, men det kommer – trust me !! ) Fremover undervises der max 1 dans pr. gang.. På Let øvet / Øvet Hold var der ca. 30 på gulvet – hér var også nye dansere, som så ud til at falde til blandt “de gamle”, stemningen var i hvert fald i top – og jeg gik hjem med en helt igennem fantastisk følelse af, at dét hér – dét blir’ bare SÅ godt.. Velkommen til Jer Alle – Jeg glæder mig til at se Jer igen på mandag ;o) ps. dansene bliver lagt på Facebook samme aften, som de er undervist – og kommer på hjemmesiden efterhånden som webmaster finder tiden til dét ;o) Facebook Logo Herning Linedance

Emma