Kasserer & Instruktør Anette Starup

Starup 2014 Linedance Herning

Anette Starup

Da jeg i 2014 valgte at starte min egen forening Herning Linedance, var der lige pludselige SÅ mange bolde i luften, at jeg næsten tabte pusten..

Alting i opstartsfasen var kaotisk – synes jeg og mange ting skulle der tages beslutninger om – her og nu !!!

Og så er det Anette Starup siger til mig en dag: “Hvad kan du bruge mig til, jeg har tiden, lysten og muligheden for at hjælpe dig”..

HOLD DA OP.. Jamen, hvad kan man sige andet end –     “JA TAK.. Jeg mangler liiiiige en blæksprutte og en “ordnegøj” som DIG !!!” – Jeg kender Starup, som danse kollega fra tidligere på Inge’s hold, og véd hvad hun formår, som organisator..

Starup har fuldstændig styr på al det administrative, booking af lokaler, arrangering af dit og dut og dat, økonomi, indkøb af div., webbank osv osv..  Starup tager telefonen promte og får tingene løst.. Hun er ikke sælger for ingenting !!!

Hvis der er nogen i hele verden jeg skylder en stor TAK, så er det Starup – hun er simpelthen fantastisk og har i dén grad støttet mig.. Altid glad og med gåpåmod.. Altid mødes man af opbakkende bemærkninger – Starup’s motto er helt klart: “Hvorfor vælge at se begrænsninger, når du kan vælge at se muligheder ??”..

Hun er Kasserer, coach og alt mulig Quinde og nu også Instruktør..

K1 ( Kursus for Instruktører 2015 ) er på CV’et.. K2 følger i foråret 2018..

Starup har i hele sæson 2016/2017 været hjælpetræner på Begynder Holdet, som hun overtager fra sæson start 2017/2018.. De får en fest, dét er der ingen tvivl om.. ;o)

Link til de danse Starup har koreograferet – tryk hér

Sparring med Starup – dét er aldrig kedeligt.. ;o)