Nyheder i Herning Linedance

*******************************************************************Æ

HUSK – INGEN dans 25/3 pga. Forårskoncert ..

*******************************************************************

*** GRATIS Sommerdans for alle *** 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er hoptimist-smiley-joy-220x220.jpg

*** også selvom du ikke danser i Herning Linedance .. 

Sommerdans for Begyndere – GRATIS

Sommerdans for Letøvede – GRATIS

Sommerdans for Øvede – GRATIS

______________________________________________________________________

Begynder-/Letøvet Træf m. Lisbeth og Hans Jørgen.. 

Lisbeth er igang med sin 2. sæson, som Instruktør i Kølkær Linedance, og man må sige at hun har fået gang i danseskoene på en flok glade dansere fra omegnen… Vi får også besøg af Hans Jørgen Pedersen fra Crazy Feet – HJ har været instruktør i mange år, og har en veletableret klub – vi glæder os MAX til at byde HJ velkommen – så kom til en hyggelig eftermiddag med blandet begynder og letøvede danse på listen, og masser af alternative danse – Workshops v. både Lisbeth, Hans Jørgen og Lene, med på scenen til at gå vægge er også Yvonna Andersen..

ALLE danse cues mindst 1 væg, så ALLE kan være med..  Danseliste


HUSK HUSK HUSK – at tjekke Sommerdans, som er GRATIS

___________________________________________________

Sæsonafslutning / Afdansningsbal ..

Vi skal være i Hal 2, hvor vi starter med at spise kl. 18:00 ( 1 sodavand el. øl er inkluderet ) – derefter danser vi, for til sidst at hygge med kaffe / kage ..

Jeg vil gerne opfordre Jer til at tage Jeres veninde, arbejds kollega, Moster, Bror, Svigerinde ja, alle dem der har lyst til at komme og se hvad vi har leget med hele vinteren.. De må gerne komme og spise med os, eller vente med at komme til efter spisningen ( entre inkl. spisning & kaffe = 100,-kr / entre inkl. kaffe = 20,-kr )

Vi glæder os meget til at hygge med Jer, og ønske Jer en dejlig sommer ..

HUSK HUSK HUSK – at tjekke Sommerdans, som er GRATIS

______________________________________________________________________

Kom til en spændende dag med mulighed for at lære linedance lidt bedre at kende – hvordan stiller jeg fødderne – hvordan undgår jeg vrid i knæ og fodled – hvordan hvordan hvordan – ja, kort sagt – hér har du muligheden for at stille Danmarks internationale linedance instruktør, koreograf, coach og meget meget mere – Niels Poulsen fra Love to Dance i Odense, alle de spørgsmål du måtte ha’.. Niels er selv undervist på de bedste skoler, og er nu international anerkendt og efterspurgt i hele verden..  Niels underviser nu både dansere ( i teknik og dansestil ) og udlærer instruktører i Danmark, og efterhånden også rundt om i verden .. Niels er helt nede på jorden, og en rigtig spasmager – du kan godt glæde dig – det bliver helt sikkert en feeeed dag..


HUSK HUSK HUSK – at tjekke Sommerdans, som er GRATIS